2020. Október 15-ig MOST AKCIÓS
beszereléssel akár 10 év Garancia!

Mit tartalmaz az akció?

Klíma beszerelés MOST féláron!

Ne maradj le a klíma akcióról, rendeld meg a klímát szereléssel Október 15-ig most kedvezményes áron.

Ingyenes kiszállás & szállítási költség Budapesten

Budapesten ingyenesen kiszállunk, Pest megyében kiszállási díjat számítunk fel. Vidékre nem vonatkozik ajánlatunk, ahhoz kérjen egyedi ajánlatot!

Komplett beszerelés *

A megrendelt klímát klímaszerelőnk rövid határidőn belül beszereli házába / lakásába. A részletes technikai leírást alul olvashatja el.

Akár 5 év teljeskörű garancia

Évenkénti karbantartás esetén tudunk 3-5 év teljeskörű garanciát adni a készülékre és a szerelésre

Klímák bruttó ára beszereléssel
(rendeld meg a webshopunkban)

Az árak Bruttó árak és tartalmazzák a beszerelési költséget 3 m szerelési távolságig.

Akciós klímaberendezések, fűtésre is ajánlott készülékek.
(a termékek árai a beszerelést is tartalmazzák)

Hívjon bennünket!

Visszahívást kérek!

  Szakmai segítség a választáshoz

  Egy lakás vagy családi ház klímatizálása esetén figyelembe kell venni azt a tényt, hogy egy készülék elhelyezésével nem lehet vagy csak nagyon ritka esetben megoldani az egész ingatlan hűtését. Ahhoz, hogy 100%-os megoldást tudjunk elérni, minden egyes helységbe, melyet hűteni szeretnénk, be kell szerelni egy beltéri egységet. így van ez a fűtés esetén is minden szobába kell egy radiátor ez nem véletlen.

  Tudom, hogy több készülék együttes vásárlása nagyobb kiadással jár ezért nagyszerű a mono split klímák választása (egy kültéri egy beltéri egység) mert a klímatizálás akár több ütemben megvalósítható. Leggyakrabban ügyfeleink elsősorban  a nappalit és egy két hálószoba klímatizálását szokták kérni.

  Van mód egy kültéri egységre több beltéri egységet is csatlakoztatni de ez a megoldás minden esetben jelentősebb költséget jelent a mono split készülékekhez képest. Egyrészt a készülék is drágább és a szerelése is összetettebb feladat, abban az esetben ha mégis ez a megoldás lenne számodra a szimpatikusabb akkor mindenképp helyszíni felmérésre van szükség.

  Honnan tudjam, hogy mekkora készüléket válasszak?

  A leggyakoribb készülék, amit lakásokba családi házakba ajánlunk a 2,5 kW-os kisebb szobákba 25 m2-ig elegendő. A 25 m2 feletti, de 40 m2-nél nem nagyobb helységekbe 3,5 kW-os készülékek telepítését javasoljuk. A megadott adatok normál 2,7-2,8 m-es belmagasságra vonatkoznak.

  A 40 m2-nél nagyobb helységek hűtésére célszerű helyszíni felmérést igényelni, mert adott esetben, egy helységen belül is akár 2 készülék elhelyezésére lehet szükség a megfelelő komfort biztosításához.

  Melyik helységet hűtsem?

  Gyakori megoldás, ha csak egy készülék elhelyezésére van mód, akkor a nappali helységbe célszerűbb egy nagyobb 3,5 kW-os klímaberendezést választani, még akkor is ha a helység alapterülete ezt nem indokolja. Ez azért lehet praktikus mert ha a nappali ajtaját nyitva hagyjuk akkor az onnan kiáramló hideg levegő némileg mérsékelni tudja a lakás többi helységének hőmérsékletét. Ez igaz, hogy fél megoldás, de költséghatékony és később még akár, további készülékek elhelyezésével lehet optimalizálni a lakás hőmérsékletét.

  * Klímaszerelés mit tartalmaz? 3 m hűtőköri szigetelt vezetéket, 3 m dekorcsatornát a szükséges idomokkal együtt, 3 m kondenzvíz elvezetést, 4 m elektromos vezérlő kábelt, 4 m elektromos , betáp kiépítést villásdugóval a legközelebbi konnektorig, 1 db fal átfúrást 50 cm falvastagságig, kültéri egység oldalfali tartó konzolt, vagy tartó bakot, felszereléshez szükséges egyéb segédanyagokat

  **Az ajánlatban foglalt tételek, helyszíntől függően eltérhetnek a szerelési díjat befolyásolja a helyszín megközelíthetősége, szerelési magassága egyéb a normáltól eltérő szerelési körülmények. Ha nem tudsz, választani a termékek között hívd ingyenes infó vonalunkat: “+36 (20) 989 7233

  Send this to a friend