Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.Bővebb információ itt ►

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

Rendben!
Termékek Menü

Borospincék és speciális helységek alacsony hőmérsékletű klímatizálása

Kerti Tamás
2019. 01. 11. 17:34:00
Borospincék és speciális helységek alacsony hőmérsékletű klímatizálása

Különbféle helységek alacsony hőmérsékletű hűtésére (8-12 C°), klímatizálására alkalmas gyári inverteres, energiatakarékos megoldást nyújt a Panasonic PAC-i rendszercsalád egyedi alkalmazása. Az ipar számos területén nélkülözhetetlen megoldás 18 C° alatti hőmérsékleten történő klímatizálás.

Ipari hűtés egyedi megoldás alapján Panasonic PAC-i inverteres klímarendszerek

Számos helyen elengedhetetlen a komforthűtésen felül olyan speciális klímaberendezések alkalmazása melyek alkalmasak alacsonyabb 18 C° alatti tartományban is energiatakarékos módon hűteni.

Erre a problémára nyújtanak megoldást a Panasonic PAC-i ipari készülékei. A borászatokban, élelmiszeriparban, virág raktárakban, gyógyszer raktárakban, feldolgozó iparban és további számos helyen elengedhetetlen a 8-12 C° közötti alacsonyabb hőmérséklet tartása.

A Panasonic készülékei egy speciális összeállításnak és a vezérlő gyári értékeinek átprogramozásával elérhető megoldást nyújtanak az alacsony hőmérsékletű klímatizálás megvalósítására. Az ipari kültéri egységre 5-23 kW között 5 különböző kialakítású beltéri egység csatlakoztatható. A beltéri egységek lehetnek oldalfali, légcsatornás alacsony és magas nyomású kivitelben, valamint kazettás és mennyezeti készülékek.

A Panasonic PAC-i ipari berendezések 1 és 3 fázisú kültéri egységekkel is szerelhetőek kivéve a nagyobb 18 kW teljesítmény tartományba eső kültéri egységeket. A Panasonic PAC-i klímaberendezések szinte egyedül álló módon alkalmasak az alacsony hőmérsékletű klímatizálás megvalósítására. Természetesen van más számos megoldás a probléma kezelésére a hűtéstechnika területén, de klímaberendezésekkel megoldani ilyen alacsony tartományba való energiatakarékos működést szinte csak a Panasonic készülékei alkalmasak.

További információ, érdeklődés ajánlatkérés itt► 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Panasonic PAC-i