,

Cascade Bora CWH24AAD inverteres klímaberendezés 7 kW

Készlet állapot:

Érdeklődj munkatársunktól


2018-as új modell Cascade Bora CWH24AAD inverteres klímaberendezés új R-32-es hűtőköri gázzal, és 7,0 kW hűtőteljesítménnyel.

Szállítás: Ingyenes kiszállítás

Garancia: 2 + 3 év
(Feltétel: Termékregisztráció és évenkénti kétszeri számlával igazolt karbantartás esetén)

Kérdésed van? Hívj minket!

+36 (20) 989 7233

H-P: 9-17

314.960 Ft

Érdeklődj munkatársunktól

2018-as új Cascade Bora CWH24AAD inverteres oldalfali modell.

A Cascade Bora CWH24AAD inverteres légkondicionálókat azoknak ajánljuk, akik nem csak hűtésre, hanem átmeneti időben a fűtési igények kielégítésére keresnek megbízható készüléket! A Cascade inverteres klímaberendezések akár -15°C-os kinti hőmérséklet mellett is alkalmasak a téli üzemelésre.

A Cascade Bora inverteres klímaberendezések kiváló megoldást nyújtanak nyaralók, lakások, családi házak és üzletek klimatizálására. Sőt már Wi-fi előkészítéssel rendelkeznek, így akár egy Wi-fi adapter segítségével (opcionálisan bővíthető) klímaberendezését Android, vagy iOS-alapú okostelefonjával egy alkalmazáson keresztül bármikor bárhonnan irányíthatja.

Az új Cascade Bora inverteres klímaberendezések pedig már az új R-32-es környezetbarát hűtőköri gázzal működnek, amelynek az R-410A hűtőközeghez képest 68%-kal kevesebb a környezetkárósító hatása, ezáltal nagyon alacsony a potenciális ózon károsító, és globális felmelegedést elősegítő hatása.

Cikkszám: Bora 7 kW Kategóriák: , Címkék: , ,

0 értékelés alapján

0.0 átlag
0
0
0
0
0

Értékeld te először a “Cascade Bora CWH24AAD inverteres klímaberendezés 7 kW”

Értékeld te először a terméket.

Érdekelhetnek még…

Send this to a friend