Midea Klíma

Ettől a Klímától szinte biztosan nem fogsz megfázni! Érdekel a véleményed

A Midea Klímák számtalan jó tulajdonságuk mellett, olyan formatervezéssel készültek, hogy meggátolják a huzatszerű légáramoltatást, így el tudod kerülni a megfázást használatuk során. Viszont nem csupán ebben rejlik ezeknek a kifinomult hűtőberendezéseknek a varázsa. Tarts velünk, mert blogcikkünkben eláruljuk, miért érdemes a Midea márka mellett elköteleződnöd, legalábbis mikor hűtéstechnikáról van szó.

Azonfelül, hogy a cég főbb alapelve a folyamatos innováció, a vásárlói visszajelzések alapján folyik a termékfejlesztés. Így garantálják a könnyű kezelhetőséget és a kényelmes használatot. Ennek megfelelően ezek a Klímák kiemelkedően csendesek és automatikus éjszakai funkció is beállítható rajtuk, ezért szinte alig észrevehetőek működés közben és nem zavarnak mikor pihenni szeretnél.

Legfőbb előnyük mégis a huzathatás csökkentésében rejlik, ugyanis olyan oldalsó szellőzőnyílásokkal is rendelkeznek, amiknek köszönhetően tovább csökkenthető a beltéri egységből kiáramló levegő. Így nem kell többé félned attól, hogy megfázol, miközben kellemesen lehűti körülötted a levegőt kedvenc készüléked.

Midea Klíma családi házba.

Mivel a Midea a vezető gyártója és exportőre a fűtési- és Klíma rendszereknek az sem okoz meglepetést, hogy a modern kor elvárásainak egyaránt megfelelnek a legújabb fejlesztéseikkel. Például nem maradt ki a Wifi-s távezérlés lehetősége sem a Klímáikból, ezért a telefonodról is el tudod végezni a beállításokat modelljeiken. Az öntisztító funkció pedig kifejezetten könnyűvé varázsolja a karbantartást, de még a kültéri burkolat tervezésénél is körültekintőek voltak, hiszen rozsdaálló burkolat fedi a berendezést.

Az ECO mód, a 3D-s légáramoltatás, a 12 fokozatú beltéri ventilátor és a hatékony fűtés funkció már csak hab a tortán a legfelszereltebb modelleket tekintve, amihez szerencsére jó ár-érték arány is párosul. Az elégedett vásárlói visszajelzések ezt támasztják alá, mert akár már 200.000 forinttól találsz jól felszerelt Media Klímákat webshopunkban.

Kattints és töltsd ki Klíma Ajánlónkat, hogy biztosan a számodra megfelelő modell kerüljön fel a falra vagy válaszd ki még most Midea Klímáink közül a tökéleteset, hogy minél hamarabb fel tudjuk szerelni és végre újra élvezd a pihenést otthonodban!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Send this to a friend