Galletti ART-U Érdekel a véleményed

Galletti 20 éve vezető szerepet tölt be a fan-coilok gyártásában és értékesítésében 2017-ben egy teljesen egyedi fejlesztésbe kezdett melynek eredménye egy kivételesen egyedi és a megszokottól merőben más, kialakítású design készülék a GALLETTI ART-U 

A Galletti 20 év óta vezető szerepet tölt be a fan coilok piacán és most ezúttal is az élre tört stílusban és a dizájnban egyaránt. 1 évvel ezelőtt egy olyan fejlesztési projektbe kezdett, amely fontos technikai és stílusbeli innovációt valósít meg. A fan-coil beltéri egységek eme új nemzedékénél megszakad a technológiai folytonosság az új anyagok és a szokatlan formatervezés által, így bővülhet a lehetséges vásárlói kör. Az ART-U a magas minőségre, igényessége, minimál dizájnra, alacsony zajra és energiafogyasztásra érzékeny fogyasztóknak nyújt egy berendezésen belül megoldást.

Galletti ART-U Cityklima

Az ART-U projekt első fontos célja a kimagasló minőség és egyedi kifinomult megjelenés volt, a jó elhelyezhetőség, az észrevétlen elegancia. Az ART-U innovatív kialakítású burkolata 13 cm-es legnagyobb és 10 cm-es legkisebb mélységgel rendelkezik.
Széles teljesítmény választék áll rendelkezésre az ART-U rendkívül alacsony zajszintű berendezés, magas hatékonyságú rendszerekhez, hőszivattyúkhoz ajánljuk. A készülék sorozat öt különböző modell méretből áll. A kiváló fejlesztés nem csak a megjelenésben volt eredményes, de teljesítményben is egyedülálló a piacon.

Teljesen egyedi a készülék burkolata, alumíniumból készül. Az elülső saválló beszívórács az alumínium panel frontján, alul, középen helyezkedik el, és nemcsak funkciót, hanem elegáns megjelenést is biztosít. A készülék színe hosszú ideig tartós marad, mivel az oldalsó panel, a felső rács távtartója UV-álló ABS-ből készül.

A függőleges kifújás iránya állítható az eloxált alumínium rácsozat billentésével.

A készülékekbe szerelt nagy hatékonyságú BLDC inverteres motorok kiemelkedő teljesítményt és csendes működést biztosítanak. A motor egy kis átmérőjű tangenciális ventilátort hajt meg. A nagy hatékonyságú turbócsöves hőcserélő és polisztirol légelvezetés, a hidrofil bevonat a lamellákon szintén alapfelszereltség.

A készülék belső fejlesztése során az úgynevezett CFD-szimuláció segítségével tanulmányozásra kerültek a belső áramlások hatékonysági szempontból, a legjobb teljesítmény eléréséhez. Az áramlási mező számításai megmutatták, hogy a levegő hol keveredik vissza a különböző zónákban, ami nyomásvesztést okozhat. A turbulens kinetikus energia mező szimulációja kiemelte az erős turbulencia keletkezési területeit a lapát zónában, a légterelő házban és a ventilátor kimenetén.

Galletti Art-U érdeklődés, ajánlatkérés, árak itt► https://www.cityklima.hu/kapcsolat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Send this to a friend