LG klíma, LG légkondicionáló - Általános tudnivalók az LG klímákról

Az  LG Electronics 2000-ben 4,9 millió klímaberendezést értékesített, és ezzel akkor megszerezte az első helyet.  Amikor a cég 2004-ben 10 millió darabot állított elő az azt jelentette, hogy az értékesített klímaberendezések területén ötödik egymást követő évben őrizte meg vezető helyét a légkondicionáló piacon. Ez az óriási darabszám jól tükrözi a vásárolók megelégedettségét. Ez a kiváló pozíció köszönhető a folyamatos  kutatási-, fejlesztési tevékenységeknek a magas színvonalú termékválaszték bővítésének, valamint a szigorú minőségbiztosítási rendszernek.

Az LG tudatosan törekszik arra, hogy klímakészülékei környezetbarát és energiatakarékos módon kínáljanak minden igényt, kielégítő megoldást. A vásárlók kényelmét szolgálja a rendkívül alacsony zajszint, a formatervezett vezeték nélküli távirányító, az optimalizált légterelés, mely egyenletes hőmérséklet eloszlást biztosít a klimatizált helyiségben. Az LG klímák hőcserélő felülete az aranyszínű Gold Fin bevonatnak köszönhetően tartósan korróziómentes és újszerű marad.

Amennyiben küllemben a hagyományostól eltérő, exkluzív klímaberendezést szeretne otthonában, úgy az LG ART COOL termékcsaládból válogathat kedvére. Az LG ART COOL modellek mind esztétikai, mind műszaki szempontból csúcskategóriát képviselnek a piacon.

Az egészség megóvása érdekében az LG egyedülálló Plasmaster légtisztító rendszert fejlesztett ki, mely a por mellett megszűri a polleneket, állati szőrt, házi atkákat, továbbá elpusztítja a baktériumokat is.

Az LG klímaberendezések garancia ideje: 3 év

Showing 1–30 of 31 results

Send this to a friend