Klíma kis helyiségbe

Klíma kis helyiségbe 0-40m2-ig 1

Klímaberendezések kis helységbe. Mini klíma.

Ezeket az oldalfali split klímaberendezéseket kisebb lakások, panellakások, üzletek, valamint kis irodák klímatizálására ajánljuk maximum 40-m2-ig. Ebben a kategóriában 0-4,5 kW közötti hűtésre és fűtésre egyaránt alkalmas klímaberendezések közül választhat. Ha önnek ettöl nagyobb klímaberendezésre van szüksége válassza a klíma nagy helységbe kategóriát, vagy a mono klíma egy helységbe kategória alatt választhat még az oldalfali légkondicionálókon kívül, kazettás klíma, légcsatornás klíma, parapet/mennyezeti klíma és padlóra állítható console klímaberendezések közül.

Segítünk a klíma választásban: Klíma Ajánló

A klíma vásárláshoz kérd szakértőnk tanácsát, aki segít kiválasztani a 3 legjobb mini klímát számodra. Gyorsan, Egyszerűen, Ingyenesen! 

One Comment

 1. Tisztelt Kerti Úr!
  Az iránt érdeklődöm, hogy az Önöknél vásárolt klímának vállalják-e a beszerelését is. Mindössze egy 10 nm-es 230 cm belmagasságú helyiség klimatizálásáról van szó, ebben kérem a segítségét. Helyszíni szemle kellene, aminek alapján mind a (kis teljesítményű) klímára, mind az optimális elhelyezésre és beszerelésre ajánlatot tudnának tenni. Számíthatok-e Önökre?
  Cím: 2131 Göd, Lánchíd köz 2.
  Üdvözlettel:
  Dr. Reök György Aba

  Dr. Reök György Aba

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Send this to a friend