,

LG Art Cool Slim A09LL inverteres klíma 2,6 kW

Készlet állapot:

Érdeklődj munkatársunktól


LG ART COOL Slim A09LL inverteres klíma 2,6 kW

Szállítás: Ingyenes kiszállítás

Garancia: 3 év + 10 év a kompresszorra
(Feltétel: Évenkénti egyszeri számlával igazolt karbantartás)

Kérdésed van? Hívj minket!

+36 (20) 989 7233

H-P: 9-17

335.280 Ft

Érdeklődj munkatársunktól

LG ART COOL Slim A09LL

Az elegáns és csendes, valamint hihetetlenül energiahatékony új LG klíma modell, az ART COOL Slim. Az LG forradalmian új inverteres hathatós technológiájának köszönhetően a klímaberendezés magasabb teljesítményre képes, minimalizált energiafogyasztás mellett. A páratlan energiahatékonyságot a 3 csőköteges hibrid főcserélő, és a 40%-kal növelt járatszámú cső biztosítja, mellyel világszínvonalon élvezheti a kellemes otthoni környezetet!

Az LG ART COOL Slim légkondicionálónál lehetőség van a 4 lépéses energiafogyasztás-szabályzásra, mellyel könnyen lefaraghat a berendezés működési költségeiből! Az aktív energiafogyasztás-szabályzó végzi az energiafelhasználás szintjének, és a hűtőteljesítménynek a beállítását, a kompresszor-motor maximális frekvenciájának szabályzásával. A további technikai újításnak köszönhetően pedig az aktuális és az össz energiafogyasztást is nyomon követhetjük a beltéri egység LCD kijelzőjén.

A készüléknél felhasznált anyagok tartós minőségének, és az egyedi formatervezésnek köszönhetően az ART COOL Slim légkondicionáló a kategória csúcsát jelenti külső megjelenésben, és műszaki tartalomban egyaránt. A terelőlapátok rejtve vannak, és bekapcsoláskor a mozgó tükrös homlokpanel segítségével vállnak láthatóvá. A modern, vékony, fekete és sima külső borítás kifinomult kialakítása miatt időtállóan klasszikus darabnak számít, és külsejével igazán páratlan a légkondicionálók körében!

AZ ART COOL Slim klímaberendezés állítható ötfokozatú vízszintes, és hatfokozatú függőleges  terelőlapáttal rendelkezik, amely azt jelenti, hogy vízszintesen 0-70° közötti, és függőlegesen 110°-os légterelésre képes. A négyirányú légterelés segítségével gyorsan, és hatékonyan fújja szét a kellemes levegőt a szoba minden sarkába.

Az LG ART COOL Slim klímaberendezések a Jet Cool – gyors hűtési funkcióval gyors légáramot biztosítanak. A hűtés mellett a fűtési igényeket is kielégítik, mivel minden irányban egyenletesen nagyobb teret fűtenek be rövidebb idő alatt. A távirányítón van enyhe légáramot biztosító gomb is, így egy gombnyomással még kényelmesebb közérzetet teremthet a mindennapi életben!

Az LG ART COOL Slim klíma rendkívül csendes, amely az LG egyedülálló technológiájával továbbfejlesztett szénkefe nélküli egyenáramú ventilátor-motornak, és a ferdelapátos ventilátornak köszönhető. A készüléknek csendes üzemmódban normális működés esetén 19 dbA a zajszintje, ez azt jelenti, hogy a világon az egyik legalacsonyabb értékek között mozog.

A tökéletes légtisztítás érdekében az LG ART COOL Slim klímaberendezésben a különböző szűrőrendszerek, a por- és a MICRO (3M) porszűrők magához vonzzák, és megtisztítják a szennyezett levegőt a baktériumoktól, vírusoktól, pollenektől, és az egyéb egészségre ártalmas anyagoktól (pl. gomba spóráktól, kutyaszőrtől, szmogtól, elpusztult atkáktól). Az antibakteriális kettős védőszűrőn megtapadnak a 10 mikro-miliméternél nagyobb porrészecskék, a finom részecskék és baktériumok egyaránt. A kettős védőszűrő a porszűrés “frontvonalát” képezi, és a vizsgálati eredmények szerint 18 óra alatt távolítja el a levegőben lévő por, és baktériumok 99,9 %-át.

A készülékben a Plasmaster ionizátor Plus több mint 3 millió iont bocsát ki, mellyel semlegesíti a szagokat, és sterilizálja, felfrissíti a szoba levegőjét, ezáltal biztonságosabb, és tisztább környezetet teremthet otthonában! Az plazma ionizáló szerkezetben a gáz melegítése során (elektromos áram hatására) ionizálja a molekulákat, atomokat (csökkentve az elektronok számát), és plazma halmazállapot lép fel, amely töltéssel rendelkező részecskéket tartalmaz: pozitív ionokat, és negatív elektronokat. Ezen létrejövő ionok pedig a levegőbe kerülve körbeveszik, átalakítják, és semlegesítik a szobában terjedő szabad gyököket, káros anyagokat, majd víz (H2O) formájában távoznak.


Az LG ART COOL Slim légkondicionáló az automatikus tisztítási funkciója segítségével megóvja Önt a készülékben keletkező szagoktól, és megakadályozza a nedves hőcserélőn a penészgombák, és baktériumok elszaporodását. Az automatikus tisztítás a belső tér fertőtlenítésével, és a hőcserélő szárításával történik, így védi az Ön, és kedves családja egészségét.

Az ART COOL Slim légkondicionáló Wi-Fi előkészítést is tartalmaz, és ha egy adaptert vásárol hozzá, akkor a berendezését akár mobil telefonjával is vezérelheti egy LG alkalmazáson keresztül, mellyel bárhonnan bármikor irányíthatja azt.

LG ART COOL Slim A09LL inverteres klíma jellemző tulajdonságai:

Külső megjelenés:

 • Rejtett kijelző (okos energiafogyasztás-kijelző)
 • Mozgó homlokpanel
 • Modern, vékony, fekete borítás
 • Letisztult formatervezés

Optimalizált légáramlás:

 • Jet Cool gyors hűtés
 • Gyors fűtés
 • Négyirányú légterelés
 • Hat-fokozatú, függőleges terelőlapát szabályozás
 • Öt-fokozatú vízszintes terelőlapát szabályozás
 • Enyhe légáram biztosítása

Energiahatékonyság:

 • Magasfokú energiahatékonyság
 • Aktív energiaszabályzás
 • 3 soros hibrid hőcserélő
 • Ferdelapátos csendes ventilátor
 • SIC-Hibrid PSC inverter az alacsony energia fogyasztás érdekében

Hatékony egészségvédelem:

 • Plasmaster ionizátor Plus
 • MICRO (3M) porszűrő
 • Antibakteriális kettős védelmet nyújtó szűrő
 • Autómatikus tisztítás

LG okos megoldások:

 • 10 év garancia a kompresszorra
 • Nagyon csendes beltéri egység 19dBA
 • Csendes üzemmód
 • Wi-Fi előkészítés
Cikkszám: LG Art Cool Slim A09LL inverteres klíma 2,6 kW Kategóriák: , Címkék: , ,

LG ART COOL Slim A09LL inverteres klímaberendezés műszaki paraméterei:
Teljesítmény (hűtés): 2,5 – 3,7 kW
Teljesítmény (fűtés) + 7°C (min.-max.): 3,2 – 5,0 kW
Teljesítmény (fűtés) – 7°C: 3,2 kW
Üzemi tartomány (hűtés, fűtés): -10+48 / -15+24 °C
Energiaosztály: A++ / A+
EER: 4,3 W/W
SEER: 6,7 W/W
COP: 4,1 W/W
SCOP: 4 W/W
Éves energiafogyasztás (hűtés, fűtés): 142 kWh, 1120 kWh
Áramfelvétel (hűtés, fűtés): 3,5 / 6 A, 4 / 7 A
Páramentesítés mértéke: 1,1 l/h
Légáramlás mértéke hűtésnél (S/L/M/H): 3,5 / 5,5 / 7 / 8 m3/min
Légáramlás mértéke fűtésnél (L/M/H): 6 / 7,5 / 8,5 m3/min
Beltéri hangnyomásszint hűtésnél (S/L/M/H): 19 / 24 / 33 / 39 dbA
Beltéri hangnyomásszint fűtésnél (L/M/H): 24 / 33 / 39 dbA
Beltéri méretek: 957 x 305 x 177 mm
Beltéri tömege: 11,5 kg
Kültéri hangnyomásszint: 45 dbA
Kültéri méretek: 770 x 545 x 288 mm
Kültéri tömege: 34 kg
Hűtőközeg töltet típusa: R410A
Max. megengedett csőhossz: 20 m
Max. megengedett szintkülönbség: 10 m

0 értékelés alapján

0.0 átlag
0
0
0
0
0

Értékeld te először a “LG Art Cool Slim A09LL inverteres klíma 2,6 kW”

Értékeld te először a terméket.

Érdekelhetnek még…

Send this to a friend