Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.Bővebb információ itt ►

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

Rendben!
Termékek Menü

LG inverteres klíma ismertetők

Ismerje meg az LG oldalfali inverteres split és multi-split légkondicionáló berendezéseket

Az LG csúcsminőségű új generációs inverteres  klímaberendezései tisztább és élvezhetőbb otthoni környezetet teremtenek. Az LG légkondicionálókban alkalmazott inverteres technológia kiemelkedően hatékony hűtési és fűtési megoldást kínál az energia fogyasztás jelentős csökkentése mellett.

Az LG klímaberendezésekben alkalmazott nagyhatékonyságú légszűrők megvédik Önt a levegőben található szennyeződésektől-vírusoktól és allergénektől is. A csúcsminőségű légkondicionálók mellett, az LG páratlanul egyszerű és kényelmes szerelést és karbantartást biztosít.

Cégünk az LG klímaberendezések Budapesti kiemelkedő értékesítő partnere, valamint hivatalos márkaszervize.

Több mint 15 éve foglalkozom klímatechnikával és az LG légkondicionáló bertendezések értékesítésével, folyamatosan résztveszünk az LG termékekkel kapcsolatos fejlesztésekben .

Személyes tapasztalatom szerint az LG légkondicionáló berendezései hazánkban a leg ismertebb és kedveltebb típusok közé tartoznak. Ez köszönhető a folyamatos termékfejlesztéseknek, az egyedülálló esztétikai és műszaki tartalomnak, valamint a nagyon jó ár érték aránynak.

 

Abban az esetben, ha Ön nem tud választani az LG klímaberendezések nyújtotta kínálatból vagy szakmai segítségre-tanácsra lenne, szüksége kérem, vegye, fel velünk a kapcsolatot szívesen segítünk. Akár személyesen is felkeresem és tanácsot adok Önnek a leg megfelelőbb klímaberendezés kiválasztásában és elhelyezésében.

LG légkondicionáló berendezések árak, akciók:

LG ECO inverter

Az LG ECO inverteres klímaberendezés bemutatása: LG ECO E09EK és LG ECO E12EK

LG ADVANCE inverter

Az LG ADVANCE inverteres klímaberendezések bemutatása:    LG P09RK,  LG P12RK,  LG P18RK,  LG P24RK

LG ADVANCE PLUS inverter Az LG ADVANCE PLUS inverteres klímaberendezések bemutatása:    LG P09RL,  LG P12RL,  LG P18EL,  LG P24EL
LG ART COOL

AZ LG ART COOL inverteres klímaberendezések bemutatása:

LG ART COOL A09RK,          LG ART COOL A12RK,          LG ART COOL A18RK

LG klíma ART COOL STYLIST

ÚJ LG ART COOL MODELL, LG ART COOL STyLIST 2014

LG Art-Cool Stylist inverteres légkondicionáló egyedi megjelenéssel, ledes megvilágítással ellátott előlap ezért könnyen illeszkedik bármilyen helység stílushoz és színhez. A készülék ingyenes beszereléssel kapható, tekintse meg Budapesti klíma bemutató termünkben.

LG inverteres klíma Art Cool Slim

LG Art-Cool Slim inverteres légkondicionáló 2015.

Csodaszép megjelenés, kiemelkedő energia hatékonyság és csendes működés jellemzi az új LG ARTCOOL Slim inverteres légkondicionálót ami az egyik legjobb klímaberendezés az LG kínálatában.

LG Silence Smart Inverter

LG Silence Smart inver

Az LG Silence Smart inverteres klíma modellek jellemzői, új funkciók új design és még kevesebb energiafogyasztás. Az LG Silence légkondicionálók erőteljes hűtési teljesítménnyel minimalista kialakítással, alacsony energiafogyasztással, kiemelkedő kényelmet biztosítanak. Az LG Silence Smart inverteres klímaberendezések A++ hűtési és A+ fűtési energia hatékonysággal rendelkeznek. Az LG Silence légkondicionálók páratlan tartósságát a hőcserélő felületeken alkalmazott Gold Fin bevonat  és az új BLDC kompresszorok biztosítják 10 éves kompresszor garanciával.

LG ART COOL 2017 ÚJ Smart inverter WiFi az LG kínálatában Az idei évben 2017-ben új LG ART-COOL inverteres WiFi vezérlésű, légkondicionáló sorozat jelenik meg, mely leváltja az ART COOL SLIM készüléket, izgalmas és jól megszokott egyedi forma és új funkciók az LG prémium kategóriás légkondicionálóknál.
LG ARTCOOL Gallery inverter

Az  LG ARTCOOL gallery inverteres klímaberendezések bemutatása: LG G09PK,   LG G12PK

LG ATHENA inverter

LG ATHENA inverteres, fűtésre alkalmas klímaberendezések:   LG H09AK és LG H12AK E.ON energiahatékonysági díjnyertes klímaberendezés!

LG ATHENA XTREME inverter

AZ LG ATHENA XTREME inverteres klímaberendezés az egyik legjobb légkondicionáló, kiemelkedő energiahatékonyság, fűtési üzemmód akár -25°C-os külső hőmérséklet mellett is. Most kiemelt akciós áron, garantált ajándékkal 2015. december 15.-ig LG IR Wifi vagy Lenovo 7"-os tablet!

LG MULTI INVERTER, LG MULTI LÉGKONDICIONÁLÓK:

  • LG MU2M15
  • LG MU3M19
  • LG MU4M25
  • LG MU5M30
  • LG MU5M40 
  • LG multi beltéri

 

 

 

Légcsatornás klíma LG

LG légcsatornázható klíma, központi klíma

Az LG légcsatornás légkondicionálók lakossági és ipari felhasználásra eggyaránt alkalmasak.Az LG légcsatornás klímaberendezések normál és és emelt energia hatékonyságú Hinverter változatban készülnek.