Midea Breezeless Érdekel a véleményed

Midea BreezeleSS+ légkondicionálók 2019-2020

 Az innovatív légkondicionáló berendezéseiről híres, Midea Corporation kifejlesztette a 2019-es legújabb split rendszerű klímaberendezését a BreezeleSS + névre keresztelt készüléket. A Midea új fejlesztése ötvözi az innovatív kialakítást, a hatékonyságot, a gyors hűtést és fűtést valamint az egyenletes és “huzat nélküli” (lamináris) levegőelosztást.

A BreezeleSS + sorozat beltéri egysége egy speciális kialakítású, Twin Flap dupla terelő zsalut kapott. Ennek a megoldásnak a lényege, hogy a terelő lamella,  7928 mini lyukkal van ellátva, ami a hűvös levegő egyenletes eloszlását segíti elő. Ezen kívül a BreezeleSS + légkondicionáló, oldalsó szellőzőnyílásokkal is rendelkezik, aminek köszönhetően tovább csökkenthető a beltéri egységből kiáramló levegő huzathatása és ezzel együtt a zajszintje.

A készülék oldalán található S alakzatokat kifejezetten az első lamellákkal való közreműködés érdekében tervezték, hogy biztosítsák az optimális légáramot a hőcserélőn és javítsák a levegő szétszóródását. Az inverteres ventilátor motor és a széles, 70 mm-es levegőkivezetés a lehető legrövidebb időn belül csökkenti a helyiség levegő hőmérsékletét.

Midea BreezeleSS beltéri
MIDEA BreezeleSS+

A Midea tervezőmérnökei nem csak a beltéri egység tökéletesítésére fordítottak hangsúlyt, hanem a kültéri egységben is számos újítást alkalmaztak. A kültéri egységbe egy igen magas minőségű DC-inverter kompresszor szolgáltatja a megfelelő hűtő-fűtő energiát, ami ózonbarát R32-es hűtőközeggel van ellátva.

Az új Midea légkondicionálók hűtésre és fűtésre egyaránt kiválóan alkalmasak

Az új fejlesztésű kompresszor igen magas teljesítményre képes akár 6 másodperc alatt 65 Hz-es rotor sebességet is el lehet vele érni. Az új inverter Quattro kompresszorok alkalmazásával kitolódott a berendezés működési tartomány hűtés és fűtés üzemmódban egyaránt. A BreezeleSS + Midea légkondicionáló akár -25°C-os külső hőmérséklet mellett is magabiztosan szolgáltatja a fűtési energiát és a nyári forróságban is energiatakarékosan üzemel. A hűtési teljesítmény tartománya extra magas -15°C-tól +50°C-ig terjed.

A Midea BrezeleSS+ klímaberendezésekben speciális kialakítású csövekkel ellátott hőcserélőket használnak, amelyek belső felületén trapéz alakú “Innergrove cooper” bemélyedések vannak, amelyek maximális hőátadási felületet biztosítanak. Ennek köszönhetően a hőátadás 28% -kal növekszik, csökken az energiafogyasztás, és ez által növeli a rendszer hatékonyságát.

A BreezeleSS + készülékek az új fejlesztéseknek köszönhetően igen jó technikai tulajdonságokkal rendelkeznek hűtési és fűtési hatékonysága A+++. A készülékek a legmodernebb R32-es hűtőközeggel vannak töltve, ennek köszönhetően a klímaberendezés csövezetési távolsága eléri a 25 métert, ami a kategóriájában magas értéknek számít.

A BreezeleSS + légkondicionálók a Mideától megszokott, magas levegőszűrési hatékonysággal valamint WiFi vezérléssel is rendelkezik melynek segítségével az energia felhasználás tovább csökkenthető, valamint a készülék a világ bármely pontjáról irányítható.

Az új Midea BreezeleSS + légkondicionáló 2020-tól rendelhető a Cityklima webáruházban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Send this to a friend