Panasonic hőszivattyú beüzemelés

Panasonic hőszivattyú beüzemelés 2

Panasonic levegő-víz hőszivattyúk szakszerű beüzemelése.

Cégünk vállalja minden típusú Panasonic hőszivattyú szakszerű beüzemelését országos kiszállással.

Nagyon fontos a hőszivattyúk szakszerű beüzemelése a nem megfelelő hőszivattyú beüzemelésekből  és a hanyag beszerelésből származik a meghibásodások nagy része. Szakszerűtlen beüzemelés esetén a készülékek élettartalma akár jelentősen lecsökkenhet, valamint az energia fogyasztás is drasztikusan eltérhet a tervezési állapottól.

Milyen problémák jelentkezhetnek egy nem megfelelő hőszivattyú beüzemelés esetén:

 • magas energia fogyasztás
 • zajos működés
 • hűtőközeg szivárgás
 • nem megfelelő fűtési-hűtési teljesítmény
 • gyors meghibásodás
 • garancia vesztés

Egy szakszerű hőszivattyú beüzemelés esetén a Panasonic hőszivattyúk hosszú időn keresztül megbízhatóan működnek. Az általunk beüzemelt hőszivattyúkhoz alkatrész ellátást, karbantartási szolgáltatást, hőszivattyú javítást és szervizelést is tudunk nyújtani. A gyártói előírás szerint a Panasonic hőszivattyúkat csak szakszerviz üzemelheti be. Rendszeres karbantartás esetén az általunk forgalmazott Panasonic hőszivattyúkra 2 év teljes körű és 5 év kompresszor garanciát vállalunk.

Panasonic hőszivattyú beüzemelés:

A hőszivattyú beüzemelése a már készre szerelt rendszerre vonatkozik, nem pedig a készülék szerelésének befejezését jelenti. A  hőszivattyú beüzemelése során a technikus a gyártó által előírt követelmények szerint és  a helyszíni adottságoknak megfelelően helyezi üzembe a hőszivattyút.

Panasonic Aquarea hőszivattyúk szakszerű beüzemelése

Hőszivattyú beüzemelést szeretnél? Vedd fel velünk a kapcsolatot. Panasonic hőszivattyú szaküzlet és szerviz:

Budapest 1201 Nagysándor József u. 69. Tel.: +36 20 9522 081

2 Comments

 1. Kerti Úr,

  Még egyszer hálásan köszönöm a segítséget csak vissza szeretnék jelezni, hogy a hőszivattyú remekül működik mióta megcsinálták! De ugyanakkor meg szeretném köszönni a szerelő srácoknak is a rugalmasságot.

  Hozzátenném, hogy amit a beszerelő cég csinált az kritikán aluli nem is értem, hogy lehet az hogy ilyen kontárok forgalmaznak és szerelnek be több milliós hőszivattyúkat panaszt fogok tenni a gyártónál!

  Urbán Dávid
  1. Kedves Dávid,

   Örülök, hogy tudtunk segíteni! Sajnos mi is tapasztaljuk, hogy rengeteg a kontár szerelés és próbálunk ellene tenni, de nagyon nehéz mert mindenki csak eladni akarja a terméket és utána, ha valami baj van akkor a legtöbben csak széttárják a kezüket… És úgy látom, hogy a hőszivattyúk és klímák terén ez a tendencia évről évre fokozódik.

   Kerti Tamás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Send this to a friend