Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ. Bővebb információ itt ► Rendben!
Termékek Menü
0

Panasonic Aquarea T-CAP

Panasonic Aquarea T-CAP

Panasonic Aquarea T-CAP levegő-víz hőszivattyú

Az Aquarea T-CAP a Panasonic legújabb levegő-víz hőszivattyúja mely -15°C-os külső hőmérséklet mellett is képes 100% fűtési energia leadására. A Panasonic Aquarea T-Cap hőszivattyú különböző fűtési megoldásokra alkalmazható, energia takarékos és környezetbarát fűtési megoldás. Panasonic Aquarea hűtés,fűtés, HMV készítés egy készüléken belül. ( T-CAP Total Capacity, Teljes teljesítmény)

Panasonic Aquarea T-CAP levegő víz hőszivattyú 9 és 16 kW közötti névleges fűtési tartományban elérhető. Ez a kiemelkedő hatékonyságú hőszivattyú elektromos rásegítő fűtés nélkül is képes a kellő hőenergia előállítására. Az Aquarea T-Cap rendkívül alacsony külső hőmérsékleten is magabiztosan és jelentős energia megtakarítás mellett üzemel. A Panasonic T-CAP COP értéke +7°C-os külső hőmérséklet és 35°C-os előremenő vízhőmérséklet esetén 4,85, ami nagyon magas energia megtakarítást eredményez.

A Panasonic Aquarea T-Cap hőszivattyúk különböző teljesítmény tartományban és kialakításban készülnek.

 

Panasonic Aquarea T-Cap split (osztott rendszerű) hőszivattyú

 

Az Aquarea T-CAP split levegő-víz hőszivattyú két részből áll egy kültéri egységből és egy darab falra szerelhető beltéri egységből. A Panasonic Aquarea kültéri egység tartalmazza a kompresszort, az alacsony energiafogyasztású ventilátorokat, a hőcserélőt, az inverter és vezérlő panelt és az egyéb működéshez szükséges alkatrészeket. A Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú falra szerelhető beltéri egysége tartalmazza a nagy hatékonyságú hőcserélőt az alacsony energiafogyasztású a Panasonic által fejlesztett „A” energia osztályú 7 fokozatban állítható, állandó térfogat áramú, egyenáramú vízköri szivattyút, 10 literes tágulási tartályt, vezérlő panelt, elektromos kiegészítő fűtőbetétet (3,6,9 kW), új LCD kijelzős kezelőt, valamint egyéb szerelvényeket.

 

A rendkívül népszerű és méltán közkedvelt hőszivattyú a lakossági igényeken kivel a nagyobb fűtési kapacitást igénylő épületekben is kiválóan alkalmazható. Az osztott Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyúk 9-12-16 kW-os teljesítmény tartományban 1 és 3 fázisú kivitelben készülnek. Az új Panasonic hőszivattyú meneger automatika segítségével kaszkád megoldással akár 3 db 16 kW-os hőszivattyút is alkalmazhatunk egy fűtési rendszerben. A hőszivattyúk szinte az összes automatika rendszerhez csatlakoztathatók (KNX, BMS, ENOcean) vagy akár okos telefonról vagy táblagépről, vagy PC-ről is irányíthatók az IntesisHome kiegészítő modul segítségével.

A Panasonic Aquarea T-CAP üzemeltetéséhez igényelhetőH” valamint „Geo” kedvezményes áram tarifa, aminek bekötését az áram szolgáltatójánál kezdeményezheti, ezáltal kedvező és megtérülő fűtési és hűtési megoldást alakíthat ki.

A „H” valamint „Geo” tarifa részletes ismertetője ►

 

A Panasonic Aquarea T-CAP hőszivattyú modellek új és felújítandó épületekben is egyaránt jól alkalmazhatóak, tökéletes megoldást nyújtanak lakások, családi házak, üzletek és egyéb közületi fűtési, hűtési és meleg víz készítési feladatok ellátására.

 

Panasonic Aquarea „All In One” T-CAP

A Panasonic kifejlesztett egy könnyen telepíthető és rendkívül hatékony megoldást az „All In One” készüléket mely beltéri egysége magába foglal egy rozsdamentes 200 literes HMV tartályt. A kompakt kialakításnak köszönhetően a készülék kis helyigénnyel rendelkezik.

A Panasonic Aquarea All In One T-CAP split termékcsalád 9 és 12 kW-os 1 fázisú valamint 9, 12, és 16 kW-os 3 fázisú teljesítmény tartományban készülnek. Az All In One split készülékcsalád magában foglalja a T-CAP minden előnyét, rendkivűl hatékony és könnyen telepíthető megoldás.

 

A Panasonic All In One készülék előnyei:

 • Kis helyigény
 • Alacsonyabb beszerelési költségek
 • Esztétikus formatervezés
 • Egyszerű és gyors beszerelés
 • Kevesebb szerelvény, kisebb hibalehetőség
 • Előlapon elhelyezett elektromos csatlakozások
 • Egyszerű telepítés és karbantartás
 • 1 és 3 fázisú készülékek
 • 55 °C-os előre menő hőmérséklet
 • Alacsonyabb energiafogyasztás
 • 5 év kompresszor garancia

 

Panasonic Aquarea Monoblokk T-CAP

 

A Panasonic T-Cap Monoblokk készülékcsalád magában foglal minden alkotó elemet nincs, szükség külön beltéri egységre ez által hűtőköri szerelést nem igényel könnyen és gyorsan telepíthető. A T-CAP változat 9 és 12 kW-os egy és háromfázisú kivitelben készül.

Az Aquarea Monoblokk T-CAP hőszivattyúk önállóan vagy a kazánt kisegítő eszközként is alkalmazhatjuk, új és meglévő épületekben egyaránt.

 

 

 

Panasonic Aquarea prospektusok:

2014-2015 Panasonic hőszivattyú katalógus Magyar:

2014-2015 Panasonic hőszivattyú katalógus Angol:

Panasonic Aquarea hőszivattyú szerelés, beüzemelés országosan:

 

Panasonic Aquarea T-CAP ár

Ha hőszivattyút szeretne vásárolni, kérjen tőlünk kedvezőbb ajánlatot, amit az alábbi űrlap kitöltésével azonnal megtehet, köszönjük!


Tartalomhoz tartozó címkék: Panasonic T-Cap
Napi Akció!
Utolsó darab, nagyker áron!
Raktáron
214.376 Ft 204.630 Ft
Balsáv Információk

Nem biztos a dolgában?

Keresse fel ügyfélszolgálatunkat és kollégáink minden kérdését megválaszolják!

Írjon nekünk +36/20-989-7233

Szállítás és beüzemelés

Nem tud választani? Próbálja ki termékeinket üzletünkben.

Helyszíni felmérés, tanácsadás, árajánlat készítés!

Garanciális és Garancián túli javítás

Több mint 15 éves tapasztalat klíma és légtechnika területén.