, , ,

Panasonic Compact TZ42TKE inverteres klíma 4,2 kW

Készlet állapot:

Érdeklődj munkatársunktól


Panasonic Compact TZ42TKE inverteres klíma 4,2 kW hűtési teljesítménnyel.

Szállítás: Ingyenes kiszállítás

Garancia: 2 év teljes körű + 3 év a kompresszorra
(Feltétel: Évenkénti egyszeri számlával igazolt karbantartás)

Kérdésed van? Hívj minket!

+36 (20) 989 7233

H-P: 9-17

461.010 Ft

Érdeklődj munkatársunktól

Panasonic Compact TZ42TKE

2017-es új inverteres oldalfali TZ modell!

A Panasonic TZ modellek erőteljesebb kapacitásúak, és rendkívüli hatékonyságot biztosítanak, amelyet az újfajta Panasonic inverteres csúcstechnológia kínál a felhasználók számára! A japán gyártmányú Panasonic olyan korszerű hűtési, és fűtési rendszert fejlesztett ki, amely tökéletesen alkalmazkodik az Ön igényeihez! Az új inverteres Panasonic TZ modellek R2-es forgódugattyús kompresszora, és az okos rendszertervezéssel együttesen a legmagasabb szintű hatékonyságot, teljesítményt, és a legmegbízhatóbb üzemelést biztosítja mindenki számára!


A Panasonic TZ légkondicionálók hőszabályozása precízebb, nagy ingadozásoktól mentes, így kevesebb energia felhasználással tartja állandó szinten a környezeti hőmérsékletet, amely a villanyszámlájára kedvező hatással van. Az új Panasonic inverteres technológia lehetővé teszi, hogy a klímaberendezés a teljes névleges kapacitáson működjön, így sikerül meggátolni, hogy a készülék ne dolgozzon folyamatosan intenzív sebességen, amely alacsonyabb üzemeltetési költségeket, és hosszabb élettartamot eredményez.

Az új Panasonic Compact TZ42TKE klímaberendezés új dizájnos megjelenése, környezetbarát kialakítása, és rendkívül halk működése még nagyobb komfortérzetet, és nyugtató légkört varázsol otthonába! Az egyszerű, letisztult, fehér, és nagyon vékony beltéri egység bármilyen környezetben kiválóan mutat, és maximális kényelmet biztosít tulajdonosa számára! Az előlapja könnyen levehető, ezáltal tisztántartása is egyszerűen megoldható.

A Panasonic TZ klímaberendezések már az újfajta R32-es hűtőköri gázzal működnek, amelyeknek az R22-es és az R410A-s gázokhoz képest sokkal alacsonyabb a potenciális ózonkárosító, és globális felmelegedést elősegítő hatása, így környezetbarátabb működést biztosít.

A Panasonic Compact TZ42TKE klímaberendezés kültéri egysége a legújabb generációs kompresszornak, és ikerlapátos ventilátornak köszönhetően kiemelkedően csendesnek számít a légkondicionálók piacán!

A Panasonic TZ klímamodellek új generációs technológiája egy sor újfajta funkció segítségével képes kielégíteni a különböző igényeket! Még nagyobb kényelmet biztosít a felhasználók számára a működésidőzítővel, amellyel beállítható a légkondicionáló pontos működési ideje (óra és perc), ezáltal minden nap a beállított órákban lép működésbe a készülék, egészen addig, amíg más beállítást nem választ neki. Az automatikus újraindítás funkciója lehetővé teszi a klímaberendezés biztonságos újraindítását a leállás előtti paramétereknek megfelelően, ha az valamilyen szokatlan okból (pl. áramszünet miatt) kifolyólag leállt. Ha a légkondicionálón beállított, és a légkörben mért hőmérséklet közötti különbség meghaladja a 3 °C-ot, akkor a berendezés automata üzemmódban automatikusan átvált az éppen aktuális működési módról fűtésre vagy hűtésre, hogy a helyiség hőmérsékletét folyamatosan kellemes szinten tartsa.

A magas szintű komfortérzet kielégítése szempontjából a TZ klímaberendezés légterelő-lamelláinak iránya egyéni módon szabályozhatóak, amely segítségével pontosabb hőmérsékletszabályozást érhetünk el. Automatikus függőleges, és vertikális légáramlás vezérlés során, a távirányítóval a lamellák az igényeknek megfelelően rögzített szögben is beállíthatók. A „soft dry” üzemmód finom légáramoltatás segítségével csökkenti a szoba magas páratartalmát, így jelentős hőmérsékletingadozás nélkül biztosít komfortérzetet.

A Panasonic TZ légkondicionálók nem csak a hűtési funkciók sokszínűségét kínálják a felhasználói számára, hanem az antibakteriális légszűrője a szoba levegőjének tisztán tartására is megoldást nyújt! Az antibakteriális szűrő semlegesíti a levegőből kiszűrt allergén anyagokat, és a három funkció egyesítésével (allergén-, vírus-, és baktériumszűrés) tisztán, és egészségesen tartja a szoba levegőjét. A szagtalanító funkció segítségével a hőcserélő tisztítása során a berendezés ventilátora átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy megóvja Önt a készülékben keletkező szagoktól, és megakadályozza a nedves hőcserélőn a penészgombák, és baktériumok elszaporodását.

A Panasonic TZ modellekhez opcionálisan válaszható az Etherea Wi-fi tartozék, amelyet vezetékesen csatlakoztathat a beltéri egységhez, így Android vagy iOS alapú okostelefonnal, tablettel vagy PC interneten keresztül ellenőrizheti légkondicionálója állapotát bármikor, bárhonnan! Az Internet Control kétirányú kapcsolatot biztosít, melynek segítségével irányíthatja, és figyelemmel kísérheti a klímaberendezés energia fogyasztását, hiba kódjait, stb.

Továbbá a Wi-fi vezérléstől függetlenül a berendezés szervizelését megkönnyíti az öndiagnosztikai funkció, amelynek segítségével a rendszer automatikus ellenőrzést végez, ha egy adott funkció nem működik megfelelően.

Panasonic Compact TZ42TKE inverteres klíma jellemző tulajdonságai:

Külső megjelenés:

 • Fehér színű, rendkívül vékony kialakítás
 • Letisztult formatervezés
 • Levehető, mosható előlap

Energiahatékonyság:

 • Magasfokú energiahatékonyság
 • R2-es forgódugattyús kompresszor – erőteljesebb kapacitás
 • Hőszabályozása nagy ingadozásoktól mentes

Optimalizált légáramlás:

 • Egyéni légáramlás-beállítás
 • Automatikus függőleges légáramlás vezérlés
 • „Soft dry” üzemmód
 • Auto üzemmód (egyszerű automata kapcsolórendszer)

Hatékony egészségvédelem:

 • Antibakteriális szűrő (allergén-, vírus-, és baktériumszűrés)
 • Szagtalanító funkció

Panasonic technológiai újítások:

 • 5 év kompresszorgarancia
 • R32-es környezetbarát gáz
 • Valós idejű óra egyszerű működésidőzítővel
 • Automatikus újraindítási funkció
 • Opcionálisan vezetékes távvezérlő (CZ-RD514C típus választható)
 • Öndiagnosztikai funkció
 • Válaszható Wi-fi vezérlés (Internet Control)
Cikkszám: Panasonic TZ42TKE inverteres klíma 4,2 kW Kategóriák: , , , Címkék: ,

Panasonic Compact TZ42TKE inverteres klímaberendezés műszaki paraméterei:
Teljesítmény (hűtés): 0,85 – 4,60 kW
Névleges Teljesítmény (hűtés): 4,20 kW
Teljesítmény (fűtés) + 7°C (min.-max.): 0,80 – 6,80 kW
Névleges Teljesítmény (fűtés): 5,00 kW
Teljesítmény (fűtés) – 7°C: 3,90 kW
Üzemi tartomány (hűtés, fűtés): -10+43 / -15+24 °C
Energiaosztály: A++ / A+
EER: 3,36 W/W
SEER: 6,30 W/W
COP: 3,73 W/W
SCOP: 4,00 W/W
Éves energiafogyasztás (hűtés, fűtés): 233 kWh, 1260 kWh
Páramentesítés mértéke: 2,4 l/h
Beltéri hangnyomásszint hűtésnél (S/L/M/H): 29 / 31 / 44 dbA
Beltéri hangnyomásszint fűtésnél (L/M/H): 28 / 35 / 44 dbA
Beltéri méretek: 799 x 290 x 197 mm
Beltéri tömege: 8 kg
Kültéri hangnyomásszint (hűtés, fűtés): 49, 51 dbA
Kültéri méretek: 824 x 619 x 299 mm
Kültéri tömege: 34 kg
Hűtőközeg töltet típusa: R32
Max. megengedett csőhossz: 15 m
Max. megengedett szintkülönbség: 15 m

0 értékelés alapján

0.0 átlag
0
0
0
0
0

Értékeld te először a “Panasonic Compact TZ42TKE inverteres klíma 4,2 kW”

Értékeld te először a terméket.

Érdekelhetnek még…

Send this to a friend