, ,

Panasonic Etherea Z XZ50TKE inverteres klíma 5 kW

Készlet állapot:

Érdeklődj munkatársunktól


Panasonic Etherea Z XZ50TKE inverteres klímaberendezés új Econavi-val, és Nanoe-G légtisztító rendszerrel 5 kW hűtési teljesítménnyel ezüst kivitelben.

Szállítás: Ingyenes kiszállítás

Garancia: 2 év teljes körű + 3 év a kompresszorra
(Feltétel: Évenkénti egyszeri számlával igazolt karbantartás)

Kérdésed van? Hívj minket!

+36 (20) 989 7233

H-P: 9-17

633.730 Ft

Érdeklődj munkatársunktól

Panasonic Etherea XZ50TKE

2017-es új inverteres oldalfali Etherea Z modell ezüst kivitelben! Az új Etherea újratervezett dizájnos megjelenéssel, maximális hatékonyságot, és komfortot biztosít az Econavi-technológiával!

Az új Panasonic Etherea Z XZ50TKE klímaberendezés új dizájnos megjelenése, a környezetbarát kialakítása, és rendkívül halk működése még nagyobb komfortérzetet, és nyugtató légkört varázsol otthonába! Az egyszerű, letisztult ezüst színű, lekerekített kialakítású, és lenyűgözően karcsú beltéri egység (csak 19,4 cm) bármilyen környezetben kiválóan mutat, és maximális kényelmet biztosít tulajdonosa számára! Az előlapja könnyen levehető, ezáltal tisztántartása is egyszerűen megoldható.


A Panasonic Etherea Z klímaberendezések már az újfajta R32-es hűtőköri gázzal működnek, amelyeknek az R22-es és az R410A-s gázokhoz képest sokkal alacsonyabb a potenciális ózonkárosító, és globális felmelegedést elősegítő hatása, így környezetbarátabb működést biztosít.

A Panasonic Etherea Z modellek erőteljesebb kapacitásúak, és rendkívüli hatékonyságot biztosítanak, amelyet az újfajta Panasonic inverteres csúcstechnológia biztosít a felhasználók számára! A japán gyártmányú Panasonic olyan korszerű hűtési, és fűtési rendszert fejlesztett ki, amely tökéletesen alkalmazkodik az Ön igényeihez! Az új inverteres Panasonic Etherea Z modellek R2-es forgódugattyús kompresszora, és az okos rendszertervezéssel együttesen a legmagasabb szintű hatékonyságot, teljesítményt, és a legmegbízhatóbb üzemelést biztosítja mindenki számára!

A Panasonic Etherea Z légkondicionálók hőszabályozása precízebb, nagy ingadozásoktól mentes, így kevesebb energia felhasználással tartja állandó szinten a környezeti hőmérsékletet, amely a villanyszámlájára kedvező hatással van. Az új Panasonic inverteres technológia lehetővé teszi, hogy a klímaberendezés a teljes névleges kapacitáson működjön, így sikerül meggátolni, hogy a készülék ne dolgozzon folyamatosan intenzív sebességen, amely alacsonyabb üzemeltetési költségeket, és hosszabb élettartamot eredményez. A Panasonic Etherea Z sorozat klímaberendezéseinél a készenléti fogyasztás is rendkívül alacsony (0,001 kW/h), amely jelentős energia megtakarítást jelent egy éven belül. Ezen kedvező tulajdonságok eredményeként az Etherea Z modellek elérték az A++ energiahatékonyságú működést hűtésben, fűtésben pedig az A+-at (kivétel a KIT-XZ25TKE, XZ35TKE).

A Panasonic Etherea Z továbbfejlesztett ECONAVI intelligens érzékelő rendszere az energia megtakarítás érdekében figyeli a napsütés erősségét, az emberi jelenlétet, és az aktivitást a helységben. Ennek megfelelően automatikusan állítja be a légáramlás irányát, és mértékét, továbbá a napfény érzékelőnek köszönhetően csökkenti a hűtési teljesítményt, amennyiben csökken a napsugárzás. A Panasonic ECONAVI intelligens szabályzórendszer segítségével akár 38%-kal (fűtés üzemmódban 45%-kal) csökkentheti az energiafelhasználást, és a villanyszámla költségeit a zavartalan kényelem megtartása mellett!


A Panasonic Etherea XZ50TKE klímaberendezés kültéri egysége a legújabb generációs kompresszornak, és ikerlapátos ventilátornak köszönhetően kiemelkedően csendesnek számít a légkondicionálók piacán! A klímaberendezés csendes üzemmódban csökkenti az üzemi zaj- és rezgésszintet, így alacsony ventilátor fokozaton a beltéri egység rendkívül halk, amellyel kényelmes légkört biztosíthat a nyugodt pihenéshez!

A Panasonic Etherea Z klímamodellek új generációs technológiája egy sor újfajta funkció segítségével képes kielégíteni a különböző igényeket! Még nagyobb kényelmet biztosít a felhasználók számára a működésidőzítővel, amellyel beállítható a légkondicionáló pontos működési ideje (óra és perc), ezáltal minden nap a beállított órákban lép működésbe a készülék, egészen addig, amíg más beállítást nem választ neki. Az automatikus újraindítás funkciója lehetővé teszi a klímaberendezés biztonságos újraindítását a leállás előtti paramétereknek megfelelően, ha az valamilyen szokatlan okból (pl. áramszünet miatt) kifolyólag leállt. Ha a légkondicionálón beállított, és a légkörben mért hőmérséklet közötti különbség meghaladja a 3 °C-ot, akkor a berendezés automata üzemmódban automatikusan átvált az éppen aktuális működési módról fűtésre vagy hűtésre, hogy a helyiség hőmérsékletét folyamatosan kellemes szinten tartsa.

A magas szintű komfortérzet kielégítése szempontjából az Etherea Z klímaberendezés légterelő-lamelláinak iránya egyéni módon szabályozhatóak, amely segítségével pontosabb hőmérsékletszabályozást érhetünk el. Automatikus függőleges, és vertikális légáramlás vezérlés során, a távirányítóval a lamellák az igényeknek megfelelően rögzített szögben is beállíthatók. A gyors hűtési funkció erőteljesebb légáramot biztosít, így gyorsan elérhetjük a kívánt hőmérsékletet! A „mild dry” hűtési üzemmód 10%-kal magasabb relatív páratartalom fentartására képes, így jelentős hőmérsékletingadozás nélkül biztosít komfortérzetet, és csökkenti a bőr- és torokszárazság tüneteit.

A Panasonic Etherea Z légkondicionáló Nanoe-G légtisztító rendszere a szoba levegőjének tisztán tartására is 99,9%-os megoldást nyújt! A Nanoe-G elektrosztatikus szűrőbetétek a porlasztott vízrészecskék segítségével kiszűrik a levegőben található legapróbb szennyeződéseket, beleértve a penészgombákat, polleneket, vírusokat, és baktériumokat is! A szagtalanító funkció segítségével a hőcserélő tisztítása során a berendezés ventilátora átmenetileg kikapcsolt állapotban marad, hogy megóvja Önt a készülékben keletkező szagoktól, és megakadályozza a nedves hőcserélőn a penészgombák, és baktériumok elszaporodását.

A Panasonic Z modellekhez opcionálisan válaszható az Etherea Wi-fi tartozék, amelyet vezetékesen csatlakoztathat a beltéri egységhez, így Android vagy iOS alapú okostelefonnal, tablettel vagy PC interneten keresztül ellenőrizheti légkondicionálója állapotát bármikor, bárhonnan! Az Internet Control kétirányú kapcsolatot biztosít, melynek segítségével irányíthatja, és figyelemmel kísérheti a klímaberendezés energia fogyasztását, hiba kódjait, stb.

Továbbá a Wi-fi vezérléstől függetlenül a berendezés szervizelését megkönnyíti az öndiagnosztikai funkció, amelynek segítségével a rendszer automatikus ellenőrzést végez, ha egy adott funkció nem működik megfelelően.

Panasonic Etherea XZ50TKE inverteres klíma jellemző tulajdonságai:

Külső megjelenés:

 • Ezüst színű, rendkívül vékony kialakítás
 • Letisztult, lekerekített formatervezés
 • Levehető, mosható előlap

Energiahatékonyság:

 • Magasfokú energiahatékonyság
 • R2-es forgódugattyús kompresszor – erőteljesebb kapacitás
 • Hőszabályozása nagy ingadozásoktól mentes
 • A készenléti fogyasztása alacsony (0,001 kW/h)
 • Econavi inteligens érzékelő rendszer, napfény érzékeléssel

Optimalizált légáramlás:

 • Egyéni légáramlás-beállítás
 • Automatikus függőleges légáramlás vezérlés
 • „Mild dry” hűtési üzemmód
 • Turbó hűtés funkció
 • Auto üzemmód (egyszerű automata kapcsolórendszer)

Hatékony egészségvédelem:

 • Nanoe-G légtisztító rendszer
 • Szagtalanító funkció

Panasonic technológiai újítások:

 • 5 év kompresszorgarancia
 • R32-es környezetbarát gáz
 • Csendes beltéri egység
 • Valós idejű óra egyszerű működésidőzítővel
 • Automatikus újraindítási funkció
 • Opcionálisan vezetékes távvezérlő (CZ-RD514C típus választható)
 • Öndiagnosztikai funkció
 • Válaszható Wi-fi vezérlés (Internet Control)

Panasonic Etherea XZ50TKE inverteres klímaberendezés műszaki paraméterei:
Teljesítmény (hűtés): 5,0 – 5,6 kW
Teljesítmény (fűtés) + 7°C (min.-max.): 5,8 – 7,5 kW
Teljesítmény (fűtés) – 7°C: 4,2 kW
Üzemi tartomány (hűtés, fűtés): -10+43 / -15+24 °C
Energiaosztály: A++ / A+
EER: 3,33 W/W
SEER: 7,3 W/W
COP: 3,41 W/W
SCOP: 4,7 W/W
Éves energiafogyasztás (hűtés, fűtés): 240 kWh, 1336 kWh
Beltéri hangnyomásszint hűtésnél (S/L/M/H): 34 / 37 / 44 dbA
Beltéri hangnyomásszint fűtésnél (L/M/H): 34 / 37 / 44 dbA
Beltéri méretek: 919 x 295 x 194 mm
Beltéri tömege: 10 kg
Kültéri hangnyomásszint (hűtés, fűtés): 61 dbA
Kültéri méretek: 875 x 695 x 320 mm
Kültéri tömege: 46 kg
Hűtőközeg töltet típusa: R32

0 értékelés alapján

0.0 átlag
0
0
0
0
0

Értékeld te először a “Panasonic Etherea Z XZ50TKE inverteres klíma 5 kW”

Értékeld te először a terméket.

Érdekelhetnek még…

Send this to a friend