Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.Bővebb információ itt ►

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

Rendben!
Termékek Menü

Panasonic hőszivattyú beüzemelés

Kerti Tamás
2018. 12. 27. 16:30:04
Panasonic hőszivattyú beüzemelés Panasonic hőszivattyúk szakszerű beüzemelése, országos kiszállással! Egy hőszivattyú szakszerű beüzemelésén nagyon sok múlik a nem megfelelően beüzemelt készülékek sok fejfájást okozhatnak a tulajdonosnak üzemeltetőnek.

Panasonic hőszivattyúk beüzemelése

Egy megfelelően beüzemelt hőszivattyú kevesebb energiát fogyaszt valamint élettartamban is tovább bírja. Sok probléma adódik a nem megfelelő beüzemelésből és a hanyag nem szakszerű telepítésből. A vízoldali kialakításon is nagyon sok múlik célszerű minden esetben gépész tervezővel megterveztetni a fűtési rendszert mert ezzel sok problémát el lehet kerülni. A rosszul kiépített fűtési rendszer valamint hanyag telepítés és beüzemelés gyakori hibákat okoz, nem lesz megfelelő a készülék működése az ebből adódó meghibásodásokért a gyártó nem vállal felelőséget.

Cégünk vállalja Panasonic hőszivattyúk szakszerű beszerelését, beüzemelését. A beszerelésnél első sorban a készülék szakszerű telepítését a hűtőköri kiépítést és az elektromos vezérlés kiépítését bekötését vállaljuk.  A cégünknél vásárolt Panasonic hőszivattyúk beüzemelését jelentős kedvezménnyel végezzük el.

Panasonic hőszivattyú beüzemelés, érdeklődés ajánlatkérés itt►

BEJELENTÉSI ÉS SZIVÁRGÁSVIZSGÁLATI KÖTELEZETTSÉG

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az 517/2014/EU rendelet értelmében a legalább 5 tonna CO 2 egyenértéknek megfelelő mennyiségű, nem hab formájában tárolt fluortartalmú üvegházhatású gázokat tartalmazó berendezések kötelezettek szivárgásvizsgálatra.

 Abban az esetben ha az Ön készülékében lévő hűtőközeg töltet meghaladja az 5 tonna CO2 egyenértéket , akkor az bejelentésre kötelezett berendezés.

 A bejelentését a Nemzeti Klímavédelmi Hatóság Klímagáz Adatbázisában kell megtenni, az alábbi weboldalon:

https://nemzetiklimavedelmihatosag.kormany.hu 

Elsőként regisztrálnia kell aBerendezés tulajdonos – vállalkozás” vagy „Berendezés tulajdonos – személy” fül alatt.

Ezután rögzítenie kell a berendezést a Klímagáz Adatbázisban, majd megbízni egy képesített vállalkozást, amely a képesített foglalkoztatottja útján felviszi a műszaki adatokat, és elkészíti az „Adatmódosító jegyzőkönyv”-et, majd az első „Szivárgásvizsgálati jegyzőkönyv”-et.

Ezt követően lesz a berendezés teljes körűen rögzítve. A Nemzeti Klímavédelmi Hatóság a berendezés tényleges rögzítését követően számítja az éves klímavédelmi felügyeleti

díjat, amelynek összege 30-,Ft / tonna CO2-egyenréték után, de legalább 2.000-,Ft.

További részletes leírást és segédletet a rögzítéshez a megadott weboldalon a „Tájékoztatók / Berendezések” menüpont alatt kaphat.  

Képesített és jogosult vállalkozásként cégünk vállalja a szivárgásvizsgálatok szakszerű elvégzését és dokumentálását is. Amennyiben igényt tart erre a szolgáltatásunkra kérje árajánlatunkat!

Napi Akció!

Csak ma, hihetetlen áron!

Bemutató készülék!

Rendelhető
398.000 Ft