Panasonic WH-UD12FE5/WH-ADC1216G6E5 1 fázisú hőszivattyú 12 kW

Készlet állapot:

Érdeklődj munkatársunktól


“ALL IN ONE” HIGH PERFORMANCE BI-BLOCK hőszivattyú (Hűtő-Fűtő) 1 fázisú 6 kW kiegészítő fűtőbetéttel, 200 l HMV tartállyal

Szállítás: Ingyenes kiszállítás

Garancia: 2 év teljes körű + 3 év a kompresszorra
(Feltétel: Évenkénti egyszeri számlával igazolt karbantartás)

Kérdésed van? Hívj minket!

+36 (20) 989 7233

H-P: 9-17

2.735.580 Ft

Érdeklődj munkatársunktól

Panasonic Aquarea All In One

A Panasonic Aquarea “All in One” levegő-víz hőszivattyúk a 3-tól 16 kW-is terjedő teljesítménynek köszönhetően, akár 14-féle kombinációval a lehető legszélesebb termékválasztékot kínálják! Komplett rendszert alkotnak, így bármilyen fűtési és hűtési igény kielégítésére alkalmasak lehetnek lakóingatlanokba, és kereskedelmi épületekbe egyaránt!

A Panasonic Aquarea azok közé az új generációs fűtőrendszerek közé tartozik, amelyek a megújuló, környezetbarát (minimális CO2-kibocsátással), ingyenes energiaforrást (levegőt) használnak a lakás fűtésére, vagy hűtésére, illetve meleg víz előállítására, és kombinálhatóak napkollektoros rendszerekkel is!

A Panasonic Aquarea hőszivattyú-termékcsaládja akár -20 °C-os kinti hőmérséklet mellett is kivételesen magas hatásfokkal működik, és kiegészítő fűtés nélkül – 15 °C-ig biztosítják a szükséges teljesítményt, ezáltal jelentős energia-megtakarítást biztosít. Az Aquarea hőszivattyú tökéletes hőmérsékletet teremt, és a hőtermelés helyett alkalmazott hőátadás révén egyszerű, olcsó, és környezetbarát megoldást kínál a meleg víz előállításra. Az új Panasonic Aquarea hőszivattyúit úgy tervezték, hogy megfeleljenek a manapság egyre fontosabb alacsony energiafelhasználási igényeknek, és kiemelkedő hatékonyságuk (A++-os energiahatékonyság) miatt az üzemeltetési költségei is alacsonyak maradnak! A hagyományos elektromos fűtéshez képest a Panasonic Aquarea hőszivattyúi 80%-os megtakarítást biztosítanak, ez évente akár 1000 eurós megtakarítást jelent, 30-40%-kal alacsonyabb éves energiaköltségeket.

Az új Panasonic Aquarea “All in One” termékcsalád a nagy teljesítményű hővisszanyerő technológiát egy csúcsminőségű, rozsdamentes acél tartállyal kombinálja, amelyre 10 év garancia jár! A hatékonyság érdekében a hőcserélő felületét növelték, a rozsdamentes acél tartályt pedig vastag szigeteléssel látták el. A nagy teljesítményű Aquarea hidraulikus egység kiválóan alkalmas a vízmelegítéshez, mivel -20 °C-os kinti hőmérséklet esetén is max. 55 °C fokos meleg vizet állít elő. A használati melegvíz-készítés jósági foka eléri a 2,5-öt. A berendezés a vízszűrőket, és a 7 sebességfokozatú A energiaosztályú vízszivattyút is tartalmazza!

A Panasonic Aquarea “All in One” hőszivattyúja lett a Danish Technological Institute 2015-ös év teszt győztese. A rendszer az iparágban a legmagasabbnak számító SCOP értéket kapott! A Panasonic kiváló kialakítással, és nagy teljesítményű műszaki megoldásokkal biztosítja a piacvezető COP érték elérését, mivel a fűtés jósági foka az 5-ös érték körül mozog.

A kültéri egység a ház külső falára szerelhető, és esztétikailag szebb látványt teremt, mint más hagyományos fosszilis üzemanyaggal működő kazán, továbbá tartozékai nem foglalnak el értékes helyet a lakás belső tereiből! Nincs szükség puffertartályra, mivel a Panasonic hőszivattyúi inverteres kompresszorral rendelkeznek, amely képes a teljesítmény szabályzásra, és nem szükséges plusz kiegészítő tágulási tartály, mivel a készülék egy 6 l-es tágulási tartályt is tartalmaz! A hővisszanyerő modul, és a tartály egyetlen zárt egységben található, ezáltal helytakarékosan beszerelhető.


A Panasonic Aquarea hőszivattyúk nagyon csendesek, és éjszakai üzemmódban csökkenti az üzemi zaj- és rezgésszintet, így működése közben semmi sem zavarhatja a nyugodt pihenésben! Normál körülmények között fűtésnél +7 °C -ig éjszakai üzemmódban a kültéri egység zajszintje -5 dbA-val csökkenthető!

A nagy teljesítményű Panasonic Aquarea High Performance egy, és háromfázisú hőszivattyúi kiemelkedően hatékony megoldást nyújtanak az alacsony energiafogyasztású, alacsony hőmérsékletű radiátorokkal, vagy padlófűtéssel (betonszárítási üzemmód) felszerelt háztartásokba! Az Aquarea High Performance sorozat tagjai önálló egységként, illetve rendszerrel szemben támasztott követelményeknek megfelelően a meglévő gáz-, vagy olajtüzelésű kazánnal kombinálva is használhatóak.

A kiemelkedően hatékony Panasonic Aquarea “All in One” hőszivattyúi gyorsan, és egyszerűen telepíthetőek, mivel a csőcsatlakozások a készülék alján helyezkednek el, és egyszerű kialakításának köszönhetően nincs szükség szerelésre a beltéri egység és a tartály között, ezáltal a beszerelési idő 50%-kal csökkent, és kevesebb telepítési hibalehetőség fordulhat elő.

A Panasonic Aquarea “All in One” távirányítója kényelmesebb kezelhetőség mellett számos új funkcióval bővült! Az auto üzemmód automatikus átkapcsolást tesz lehetővé fűtésről hűtésre a külső hőmérséklet megváltozásának függvényében (a hűtés üzemmód csak szoftveresen aktivizálható, melyet csak szervizpartner cég üzemelhet be). A távirányító energiafogyasztás kijelzőjén nyomon követhetjük a fűtés, hűtés és a meleg víz használat fogyasztását, és a hőszivattyú teljes fogyasztását is, így maximális megtakarítást biztosít a felhasználók számára! Az üdülési üzemmód pedig lehetővé teszi, hogy az üdülés után a rendszer visszaálljon a beállított hőmérsékletre. Továbbá pedig a 7 sebességfokozatú vízszivattyú fordulatszáma is beállítható a távirányító segítségével! Ezen kívül még más távirányítók is beépíthetőek, például a Heat Pump Manager érintőképernyős LCD kijelzőjével több mint 600 beszerelési variációt biztosít (pl. 2 zónás vezérlés, bivalens, napelemes üzemmód, stb.), és egy routerhez csatlakoztatva lehetővé teszi a fűtési rendszer vezérlését az interneten keresztül.

Az Internet Control egy olyan opcionálisan válaszható tartozék, amelyet vezetékesen csatlakoztathat a Panasonic Aquarea hőszivattyúhoz, és a helyi Wi-Fi hozzáférési ponthoz, így Android vagy iOS alapú okostelefonnal, tablettel vagy PC interneten keresztül ellenőrizheti készüléke állapotát bármikor, bárhonnan! Az Internet Control kétirányú kapcsolatot biztosít, melynek segítségével irányíthatja, és figyelemmel kísérheti a berendezés energiafogyasztását, hiba kódjait, stb. Az opcionálisan vezetékes teremhőmérséklet-érzékelővel a rendszer a hőmérséklet kijelzésre is képes! Ezzel a megoldással tökéletesen gondoskodhat a kényelméről, és a hatékonyságról a legalacsonyabb fogyasztás beállítása mellett!

A Wi-fi vezérlésnél a Panasonic Aquarea rendszer még okosabbá tehető a Smart Cloud CZ-TAW1 interfésszel. Ezen kívül a rendszer többféle BMS csatlakozási lehetőséget engedélyez, amely a beltéri egységbe egy integrált kommunikációs porton keresztül kétirányú adatátvitelt biztosít a Panasonic hőszivattyú, és az otthoni vagy épületfelügyeleti rendszer között. Ezek a lehetőségek további megtakarításokat biztosítanak, és egyszerűbbé teszik a rendszer szervizelését, karbantartását.

Panasonic Aquarea “All in One” High Performance WH-UD12FE5/WH-ADC1216G6E5 egyfázisú hőszivattyú jellemző tulajdonságai:

Külső kialakítás:

 • Helytakarékos kialakítás (a hővisszanyerő modul, és a tartály egyetlen zárt egységben)
 • Kitűnő 200 L-es rozsdamentes acél tartály, vastag szigeteléssel
 • 6 l-es tágulási tartályt tartalmaz (nincs szükség plusz kiegészítő tágulási tartályra)
 • Csövek rejtett elhelyezése miatt esztétikusabb látványt nyújt
 • Előlapon elhelyezett elektromos csatlakozások (elölről karbantartható)

Energia hatékonyság:

 • Nagy teljesítményű kompresszor 5 év garanciával
 • Nagy felületű, tökéletesített hőcserélő
 • Nagy hatékonyságú 7 sebességfokozatú vízszivattyú (A energiaosztályú)
 • Nagy teljesítményű Aquarea hidraulikus egység vízmelegítéshez
 • Energiahatékonyság -15 °C hőmérséklet mellett is (a kimeneti víz hőm. 55 °C)

Megbízhatóság:

 • Beépített szűrők
 • Rozsdamentes acél tartály 10 év garanciával

Kényelmi szempontok:

 • Auto üzemmód fűtéshez, hűtéshez
 • Betonszárítási üzemmód padlófűtéshez
 • Energiafogyasztás kijelzése
 • Üdülési üzemmód
 • Alacsony zajszint
 • Éjszakai üzemmód (a kültéri egység zajszintje -5 dbA-val csökkenthető)
 • Gyors, és egyszerű telepítés (nincs szükség szerelésre a beltéri egység és a tartály között), alacsonyabb beszerelési költségek
 • Válaszható Wi-fi vezérlés (Internet Control)
 • Opcionálisan választható vezetékes távvezérlő (Heat Pump Manager érintőképernyős LCD kijelzővel)
 • Választható BMS csatlakozási lehetőségek (kétirányú ellenőrzést, és vezérlést tesz lehetővé)

Cikkszám: WH-UD12FE5/WH-ADC1216G6E5 12 kW Kategória: Címkék: ,

Panasonic Aquarea "All in One" High Performance WH-UD12FE5 / WH-ADC1216G6E5 hőszivattyú műszaki paraméterei:
Teljesítmény (fűtés): 12,0 kW
Teljesítmény (fűtés) – 7 °C mellett: 10,0 kW
Teljesítmény (hűtés) (7 -12 °C hűtővíz esetén): 10,0 kW
Üzemi tartomány (fűtés): -20+35 °C
Szezonális helyiségfűtési energiaosztály (35 °C / 55 °C): A++ / A++
COP: 4,74 W/W
COP (-7 °C): 2,73 W/W
EER: 2,81 W/W
Ajánlott biztosíték: 30 / 30 A
Beépített elektromos fűtőbetét teljesítménye: 6,0 kW
Ajánlott kábelméret (1. és 2. tápvezeték): 3 × 4 / 3 × 4
Kilépő víz hőmérséklete (fűtés): 25 – 55 °C
Kilépő víz hőmérséklete (hűtés): 5 – 20 °C
Max. vízhőmérséklet: 65 °C
Vízmennyiség: 185 L
Fűtővíz térfogatáram: 34,4 L/perc
Vízszivattyú felvett teljesítménye (min./max.): 36 / 152 W
Kültéri hangteljesítményszint (fűtés, hűtés): 52, 50 dB(A) (-5 dbA-val csökkenthető)
Kültéri méretek: 1340 x 900 x 320 mm
Kültéri tömege: 101 kg
Beltéri hangteljesítményszint (fűtés): 33 dB(A)
Beltéri méretek: 1800 x 598 x 717 mm
Beltéri tömege: 135 kg
Hűtőközeg töltet típusa: R410A
Hűtőközeg töltet: 2,55 kg
Normál megengedett csőhossz: 3 m
Max. megengedett csőhossz: 30 m
Max. megengedett szintkülönbség: 20 m

0 értékelés alapján

0.0 átlag
0
0
0
0
0

Értékeld te először a “Panasonic WH-UD12FE5/WH-ADC1216G6E5 1 fázisú hőszivattyú 12 kW”

Értékeld te először a terméket.

Érdekelhetnek még…

Send this to a friend