20 éve megbízható cég

Cégünk egy egyéni vállalkozásból nőtte ki magát, egy dinamikusan fejlődő stabil anyagi és műszaki hátérrel rendelkező üzleti vállalkozássá.

Lépést tartunk a fejlődéssel

A korszerű és gazdaságos klímatechnikai és hőszivattyús megoldások mellett az épületek hatékony szellőztetésével foglalkozunk. A modern építészet változó világának kihívásaira kínálunk egyedi és korszerű épületgépészeti megoldásokat.

Célunk

CityKima egy partner, amely tudásával és tapasztalataival segít neked vállalkozásod vagy egyéni elképzeléseid megvalósításában a korszerű és innovatív épületgépészet területén.

Szakmai tudásunkkal és innovatív klímatechnikai termékeinkkel szeretnék elősegíteni üzleti partnereinket a hatékonyabb munkavégzésben, ezáltal nagyobb árbevételben az alacsonyabb rezsiköltségek mellett. Nem utolsó sorban mindenki számára szeretnénk elérhetővé tenni és minél több emberrel megismertetni a komfortos és energiatakarékos otthonok megteremtésének lehetőségét és kulcsát.

Ügyfeleink számára kínált előnyeink közé tartozik a különböző épületgépészeti megoldások kivitelezése, állandó szerviztámogatás és gyors kiszolgálás a projektek határidőre történő betartása és magas szintű végrehajtása.

Cégünk története

Közel húsz éve vagyunk jelen az épületgépészet ezen speciális területén, jelentős szerepet töltünk be a lakossági és ipari klímaberendezések valamint hőszivattyúk értékesítésében, szerelésében. Az elmúlt közel két évtizedben több mint 12.000 db sikeresen működő rendszert adtunk át, ezáltal hozzájárultunk a komfortos otthoni és munkahelyi környezet megteremtéséhez több tízezer ember számára. Mi hosszú távú sikeres együttműködést, garanciát, precizitást és nem utolsó sorban versenyképes árakat kínálunk megrendelőinknek.

A több ezer magánszemély mellett, számos kis és közép illetve nagyvállalkozást valamint több állami intézményt is a referenciánk soraiba tudhatunk. Az ügyfeleink kényelme és gyorsabb kiszolgálása érdekében hoztuk létre weboldalunkat, de a budapesti irodánkban és klíma bemutató termünkben is továbbra is szívesen várjuk kedves vendégeinket.

Miben tudunk segíteni?

Cégünk több, mint 20 éve van jelen a magyar  klímapiacon, megbízható és kiszámítható partnerek vagyunk klímatizálásban, hőszivattyúban, légtechnikában. Keresd ügyfél szolgálatunkat és segítségedre leszünk minden kérdésben.

Az elmúlt 23 évben több mint 12.000 db klímarendszer telepítését és beüzemelését végeztük el Magyarországon, mellyel igen nagy szakmai tapasztalatra tettünk szert.

Cégünk a legjobbra törekszik és a legjobbat adja ügyfelei számára, legyen szó klíma és hőszivattyú kiválasztásáról, beszereléséről vagy karbantartásáról.

Cégünk gyorsan, 2-3 munkanapon belül kiszállítja a megrendelt berendezést, ha az készleten van. Más esetekben kérjen információt kollégánktól.

Klíma-hőszivattyú bemutatótermünkben, számos készüléket élőben is megtekinthetsz és kipróbálhatsz!

Mi nem csak eladjuk a terméket, beszereljük, karbantartjuk és ha kell megjavítjuk!

Klíma Cityklíma munkatárs

Kerti Tamás
Ügyvezető

Klíma Cityklíma munkatárs

Kerti Vivien
Operatív vezető

Klíma Cityklíma munkatárs

Mikula Krisztina
Pénzügy-számlázás

Klíma Cityklíma munkatárs

Németh Edina
Ügyfélszolgálat

Mike Gáborné Laura
Munkaszervezés-alkatrész rendelés

Klíma és hőszivattyú bemutató terem Budapesten

Gyere el hozzánk és válassz a legjobb klíma és hőszivattyú márkák kínálatából. Nézd meg akár működés közben is a berendezéseket. Ingyenes tanácsadás a legjobb árak egy helyen.

Megvalósítjuk az elképzelésedet

ezekben tudunk segíteni

Klíma Budapest

Klímatizálás

★ lakossági, komfort klímaberendezések kis és nagykereskedelme
★ ipari és kereskedelmi klímaberendezések VRV, VRF klímarendszerek, folyadékhűtők, fan- collok forgalmazása
★ klímarendszerek tervezése, kivitelezése
★ klímaszerelés, klímaszerviz

Klíma Budapest

Légtechnika

★ légtechnikai rendszerek tervezése, kivitelezése
★ ipari létesítmények, üzletek, éttermek, nagykonyhák, szállodák, tiszta terek légtechnikai kivitelezése
★ társas és családi házak lakások, passzívházak energiatakarékos, hővisszanyerős szellőztetése
★ légkezelő, szellőztető berendezések forgalmazása, szerelése
★ légfüggönyök, termo ventilátorok, párásító és szárító-párátlanító berendezések forgalmazása szerelése

Klíma Budapest

Megújuló energia

★ hőszivattyúk értékesítése kis és nagykereskedelme
★ komplett hőszivattyús rendszerek kiépítése
★ Hőszivattyúk telepítése, javítása, karbantartása

Klímaszerelés-Hőszivattyú-Légtechnika-Szerelés-Karbantartás-Szerviz kicsiben és nagyban

Megvalósítjuk elképzeléseidet, élen járunk a modern épületgépészeti megoldások tervezésében, értékesítésében, szerelésében, szervizelésében, bízd ránk mi megoldjuk.

Send this to a friend