Több tíz éven át tartó minőség, ez a Daikin! 2

Egy Klíma kiválasztása során rengeteg szempontot kell sorra venni, hogy a megfelelő készüléket válaszd ki otthonodba. A döntéshez fogunk most segítséget nyújtani blogcikkünkben, és még a Daikin Klíma előnyeit is megismertetjük veled. Viszont ehhez kezdjük azzal, hogy milyen egészségügyi hatásai vannak egy minőségi klímaberendezésnek a forróbb napokon.

Nem ritka eset ma Magyarországon, hogy a melegebb hónapokban 30°C fok fölé emelkedik a hőmérséklet és valljuk be ez egy zárt térben fokozottan érezhetővé válik. A tartósan magas külső hőfok mellett pedig a szervezeted sok vizet és sót veszít a verejtékezéssel. Melléjük társul egy idő után a fáradékonyság, vérnyomásesés és szélsőséges esetben az ájulás is.

Ilyenkor gyors megoldásra van szükség, de figyelembe kell venned, hogy a nagy hőingadozást sem tűri a tested. A megfázás elkerülése végett érdemes tehát olyan minőségi Klímát választanod, amely egyenletesen hűti le a levegőt, és segít azt ideális hőfokon tartani.

A kizárólag hűtéstechnikával foglalkozó japán cég élen jár a termékfejlesztésben és sikerült egy olyan légáramoltató rendszert kifejleszteniük, amely nem csak az egyenletes hőt tartja meg, de még a levegőben lévő szennyeződéseket és kellemetlen szagokat is kiszűri.

Ez az elképesztően hatékony, titánium apatit szűrőnek köszönhető, mely megköti a szálló port, allergéneket, vírusokat és baktériumokat, majd ezek 99,9%-át lebontja. Így mindig tiszta és friss illatú levegő jut otthonodba a Klímádból.

 

Daikin klíma modern konyhában elhelyezve.
Daikin Klíma

A megfelelő működéshez viszont karbantartásra is szükség van, hiszen a szűrőelemek is koszolódnak az idő múlásával. Szerencsére a Daikin erre is gondolt így moshatóra tervezte ezeket a bizonyos alkatrészeket illetve a készülék külsejét illetően is az elegancia magasfokát érte el.

A letisztult és elegáns megjelenés mellett a felhasznált anyagokra is nagy gondot fordított a japán cég. UV álló műanyagból alkották meg termékeiket, ami annyi tesz, hogy a hagyományos műanyagtípusokból készült szerkezetekhez képest sokkal lassabban használódnak el a Daikin Klímái. Így meglepően akár egy 10 éves hűtőberendezés is újnak tűnik amellett, hogy a működése is sokszor hibátlan ennyi idő után.

Viszont ebben az esetben is a részletekben rejlik az ördög. Igényeidre szabva be tudsz rajta állítani csendes üzemmódot alváshoz, de még a led világítás kikapcsolása sem fog gondot okozni. Páramentesítés, levegőkeringetés, 24 órán belüli időzítés, Wifi-s távirányítás telefonról, sőt a fűtés funkció is rendelkezésedre áll a különböző Daikin modelljeinkben.

A kültéri egységről még nem is esett szó, pedig ott is a hosszútávú működés jellemzi a készüléket, hiszen vízálló és korróziótól védett bevonattal tervezték meg, így lesz igazán időtálló és biztonságos a szerkezet.

Kattints a tökéletes választáshoz és töltsd ki pár perc alatt Klíma Ajánlónkat, vagy válaszd ki most a megfelelő Daikin Klímát otthonodba, hogy élvezetessé váljon a nyári időszak is!

2 Comments

  1. Kiváló légkondicionáló rendszer. Köszönöm az érdekes cikket.

    1. Igen, az. 🙂 Mi is köszönjük a visszajelzését!

      Herceg Miklós

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Send this to a friend