Toshiba ESTIA HWS-804H-E1 1 fázisú kültéri egység 8kW

Készlet állapot:

Érdeklődj munkatársunktól


Toshiba ESTIA HWS-804H-E1  1 fázisú kültéri egység 8kW

Szállítás: Ingyenes kiszállítás

Garancia: 3 év
(Feltétel: Évenkénti egyszeri számlával igazolt karbantartás esetén)

725 855 Ft

Érdeklődj munkatársunktól

TOSHIBA ESTIA levegő-víz hőszivattyúk egyetlen rendszerben kínálnak teljes kényelmet: hatékony fűtés, használati melegvíz  előállítás valamint opcionális hűtés a lakótérben.
Az alkalmazott hőszivattyú technológiának köszönhetően az ESTIA megnyerő, gazdaságos és különösen hatékony alternatívája a hagyományos fűtőrendszereknek. A hőszivattyú a szükséges energia túlnyomó részét a környező levegőből nyeri, ami csökkenti a költségeket és a CO2 kibocsátást.

Az ESTIA kültéri egységek működése nagyon halk az alapfelszereltséghez tartozó kettős forgódugattyús kompresszoroknak köszönhetően. A hűtőközeget sűrítő két rotációs korong a kompresszortérben alapvetően vibrációszegény és nyugodt működésű. Nemcsak halk üzemelést biztosítanak, hanem hosszú élettartamot is. A fordulatszám vezérelt egyenáramú ventilátormotor és a nagy felületű ventilátorlapát is hozzájárul az alacsony zajszinthez. Igény esetén az éjszakai zajcsökkentés (akár 7 dB(A)-val kevesebb) is aktiválható, amelynek be- és kikapcsolási ideje az ESTIA vezérlésben kerül programozásra.

Cikkszám: HWS-804H-E1 Kategória: Címkék: ,

0 értékelés alapján

0.0 átlag
0
0
0
0
0

Értékeld te először a “Toshiba ESTIA HWS-804H-E1 1 fázisú kültéri egység 8kW”

Értékeld te először a terméket.

Send this to a friend