Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.Bővebb információ itt ►

Az oldalon elhelyezett űrlapok kitöltésével hozzájárul adatai kezeléséhez   Bővebb információ itt 

Rendben!
Termékek Menü

Vásárlási tanácsok

Vásároljon körültekintően és okosan!

 

​1.     lépés: Amennyiben ön tájékozódott már a keresett szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban és pontosan tudja, mit szeretne vásárolni akkor ebben az esetben, nincs más teendője, mint online megrendelni az adott terméket. A megrendelés után, kollégáink vagy futárszolgálat a megadott időpontban házhoz szállítja, vagy a legkedvezőbb árak érdekében javasoljuk a személyes átvételt üzletünkben! Iroda és bemutató terem: 1201 Budapest Nagysándor József u.34. Bemutató termünkben a könyebb választás érdekében a legkedveltebb légkondicionáló berendezéseket élőben is megtekintheti, valamínt tanácsot adunk a megfelelő klímaberendezés kiválasztásához is!

2.     lépés: Abban az esetben, ha ön nem szeretne elhamarkodott döntést hozni, akkor ne tőrje a fejét kattíntson ide és itt megtalálja a megoldást!

3.     lépés: Tapasztalt kollégánk felkeresi önt egy személyes konzultációra és az adott helyen a helyszíni adottságokat figyelembe véve közösen kiválasztják az önnek legmegfelelőbb terméket és műszaki megoldást. A helyszíni konzultáció és ajánlat készítés díja Budapesten 6.500.- Ft Bruttó, melyet megrendelés esetén minden esetben jóváírunk. Budapesten kívüli felmérés esetén kérjen tájékoztatást.                        E-mail:  info@cityklima.hu   Hívjon minket!: +36 / 20 989 7233

4.     lépés: Regisztráljon és tudjon meg többet a legújabb termékeinkkel kapcsolatban tájékozódhat a legfrissebb műszaki megoldásokról és akcióinkról. Valamint megajándékozzuk egy ingyenes tanulmánnyal, ami a klímavásárlással kapcsolatos összes kérdést-tévhitet tisztáz, hogy önt ne érje meglepetés és nyugodtan élvezze a komfortot és minőséget otthonában.

Klímaválasztás buktatók nélkül!

Ingyenes tanulmány,hogy a klímaszerelés után már biztosan ne izzadjon!

Tények és tévhitek, hasznos tanácsok klímavásárlás előtt.

Ha nem szeretné elkövetni a leggyakoribb hibákat, ami klímavásárlás során lehetséges és akár százezreket kidobni az ablakon, akkor kérje az ingyenes tanulmányunkat, amit hamarosan küldünk.

Klímaválasztás buktatók nélkül!

Tartalomhoz tartozó címkék: Vásárlási tanácsok